Vinete prăjite cu carne de porc în stil Sichuan

Vinete prăjite cu carne de porc în stil Sichuan
Vinetele prăjite cu carne de porc în stil Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de usturoi, ulei de canolan, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi), Carne de porc și fasole verde în stil Sichuan, și Vinete Sichuan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie ușor carnea fiecărei vinete de 6 până la 8 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați pe o foaie de copt și aruncați cu 2 linguri de ulei și condimentați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați vinetele, tăiate în jos și coaceți până când vinetele încep să se înmoaie și pielea începe să se rumenească, aproximativ 15 minute. Folosiți o spatulă mare offset pentru a răsturna ușor vinetele și coaceți până când carnea este complet înmuiată și maro auriu deschis, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de porc și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, spargand carnea, pana se rumeneste usor si nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați albușurile de scallion, usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant. Se amestecă sosul de chili-usturoi, sosul de soia, oțetul, 1/2 cană de apă și jumătate din verdele de scallion. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Pentru a servi, lingurați carnea de porc peste vinetele prăjite și garnisiți cu verdele de scallion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se servește cu orez aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista