Vinetele prăjite cu carne de porc în stil Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 24g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de usturoi, ulei de canolan, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi), Carne de porc și fasole verde în stil Sichuan, și Vinete Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie ușor carnea fiecărei vinete de 6 până la 8 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați pe o foaie de copt și aruncați cu 2 linguri de ulei și condimentați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați vinetele, tăiate în jos și coaceți până când vinetele încep să se înmoaie și pielea începe să se rumenească, aproximativ 15 minute. Folosiți o spatulă mare offset pentru a răsturna ușor vinetele și coaceți până când carnea este complet înmuiată și maro auriu deschis, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de porc și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, spargand carnea, pana se rumeneste usor si nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați albușurile de scallion, usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant. Se amestecă sosul de chili-usturoi, sosul de soia, oțetul, 1/2 cană de apă și jumătate din verdele de scallion. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pentru a servi, lingurați carnea de porc peste vinetele prăjite și garnisiți cu verdele de scallion rămas.