Vinetele picante și conopida cu busuioc sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 885 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați slaw de castraveți-mere, căței de usturoi, orez basmati și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Vinete picante thailandeze cu busuioc dulce, Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, și Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-o cratiță mare, combinați orezul, 1/2 linguriță de sare și 4 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și dați deoparte. Între timp, amestecați împreună usturoiul, ghimbirul, uleiul, pasta de curry, sarea rămasă și 1/2 cană de apă. Se aruncă cu vinetele și conopida, apoi se transferă într-o tigaie, întinzându-se într-un singur strat. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Pastă De Curry
Vinete
Usturoi
Ghimbir
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bateti
3
Adăugați nautul în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
4
Scoateți din cuptor și aruncați cu mugurii de fasole și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați 1 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți cu unele dintre legume. Rezervați jumătate pentru orezul de nucă de cocos cu dovlecei de iarnă și congelați cealaltă jumătate pentru utilizare fie în Burritos de fasole roșie și spanac, linte și orez, fie ardei umpluți.