Vinete Parmezan
Reteta Vinete parmezan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de paste classico family favorite, ciuperci, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Puneți jumătate din vinete și ciuperci în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu straturi de 1/3 fiecare din parmezan și mozzarella. Repetați straturile.
Se acoperă cu sos de paste; acoperi.
Coaceți 35 min. sau până se încălzește.
Se presară cu brânzeturile rămase; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până când mozzarella este topită.