Vinete Marinate La Grătar
Vinetele marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Vinete Marinate La Grătar, Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, și Vinete Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați sare de usturoi pe ambele părți ale feliilor de vinete; lăsați să stea 30 de minute pentru a elibera apă.
Așezați feliile de vinete într-un vas mare; stropiți cu sos de pește.
Adăugați busuioc, oțet balsamic și ulei de măsline; se amestecă pentru a acoperi uniform. Marinati aproximativ 15 minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți vinetele din marinată și aranjați-le pe grătarul preîncălzit; gatiti pana se inmoaie, ungand ocazional cu marinata, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.