Vinete La Gratar Teriyaki

Vinete La Gratar Teriyaki
Reteta de vinete la gratar Teriyaki ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Pentru $1.03 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți ulei de susan, sos de soia, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Un fel de mâncare de vinete inspirat de teriyaki Boy, Vinete Japoneze, Stil Teriyaki, și Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Feliați vinetele în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
3
Se presară cu sare și se lasă să stea într-o strecurătoare așezată peste un bol sau chiuvetă timp de 20 de minute. Clătiți scurt și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă marinata peste vinete și se lasă să stea cel puțin 10 minute sau până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Scoateți din marinată, rezervând marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6
Așezați vinetele pe grătar, gătiți până când vinetele sunt fierte și se rumenesc ușor pe toate părțile, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se servește cu marinată rezervată și se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
9
Împingeți împreună toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Lăsați să stea 10 minute.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista