Vinete fripte cu vinetă de coriandru
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Vinetele fierte cu vinaigretă de coriandru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți cayenne, semințe de chimen, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de pește fript cu ghimbir și coriandru, Tofu fript cu Pesto de coriandru, și Vinete De Busuioc Fript.
Instrucțiuni
Înjumătățiți vinetele pe lungime.
Periați părțile tăiate cu 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare. Aranjați cât mai multe vinete, tăiați părțile în sus, așa cum se va potrivi în 1 strat pe raftul unei tigaie pentru pui și fierbeți 2 până la 3 inci de la căldură până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Rotiți setarea cuptorului la 450 F. și mutați tigaia în mijlocul cuptorului. Prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 12 minute. Repetați cu vinetele rămase.
Amestecați restul de 1 1/2 căni de ulei și ingredientele rămase într-un blender până la emulsionare.
Serviți vinetele la temperatura camerei, stropite cu vinetă.
8 linguri ulei de măsline
1/2 linguriță semințe de chimen, prăjite
1/4 cană coriandru proaspăt
1/4 cană pătrunjel proaspăt cu frunze plate
* Vinetele pot fi gătite cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.* Puteți face vinaigreta fără suc de lămâie cu 8 ore înainte (cu suc de lămâie, cu doar 1 oră înainte) și răciți-o, acoperită.