Vinete fierte cu usturoi și busuioc

Vinete fierte cu usturoi și busuioc
Vinetele fierte cu usturoi și busuioc sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de fasole chili, sos de soia, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vinete fierte cu Tofu în sos de usturoi, Cartofi Fierți, Vinete Și Ardei Roșii Cu Usturoi Și Coriandru, și Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili într-un castron mic și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați 1/4 cană de apă și amidonul de porumb într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare sau cuptor olandez până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul și vinetele și presărați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor si parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă amestecul de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la un foc mic blând, dar consistent și gătiți, neacoperit, amestecând sau răsturnând vinetele ocazional, până când feliile de vinete sunt fragede și lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Amestecați amestecul de amidon de porumb și apă în vasul său pentru a-l slăbi. Se amestecă în tigaie cu vinetele și se lasă să se îngroașe. Gustați pentru condimentare, adăugând orice sare suplimentară, sos de soia, sos de chili sau zahăr, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele întregi de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista