Vinete fierte cu usturoi și busuioc

Vinete fierte cu usturoi și busuioc
Vinetele fierte cu usturoi și busuioc sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de fasole chili, sos de soia, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vinete fierte cu Tofu în sos de usturoi, Cartofi Fierți, Vinete Și Ardei Roșii Cu Usturoi Și Coriandru, și Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili într-un castron mic și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați 1/4 cană de apă și amidonul de porumb într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare sau cuptor olandez până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul și vinetele și presărați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor si parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă amestecul de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la un foc mic blând, dar consistent și gătiți, neacoperit, amestecând sau răsturnând vinetele ocazional, până când feliile de vinete sunt fragede și lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Amestecați amestecul de amidon de porumb și apă în vasul său pentru a-l slăbi. Se amestecă în tigaie cu vinetele și se lasă să se îngroașe. Gustați pentru condimentare, adăugând orice sare suplimentară, sos de soia, sos de chili sau zahăr, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele întregi de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista