Vinete fierte cu usturoi și busuioc
Vinetele fierte cu usturoi și busuioc sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de fasole chili, sos de soia, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vinete fierte cu Tofu în sos de usturoi, Cartofi Fierți, Vinete Și Ardei Roșii Cu Usturoi Și Coriandru, și Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili într-un castron mic și amestecați.
Combinați 1/4 cană de apă și amidonul de porumb într-un castron separat.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare sau cuptor olandez până când strălucește.
Adăugați usturoiul și vinetele și presărați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor si parfumat, aproximativ 2 minute.
Se amestecă amestecul de apă, sos de soia, zahăr și sos de fasole chili. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la un foc mic blând, dar consistent și gătiți, neacoperit, amestecând sau răsturnând vinetele ocazional, până când feliile de vinete sunt fragede și lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 15 minute.
Amestecați amestecul de amidon de porumb și apă în vasul său pentru a-l slăbi. Se amestecă în tigaie cu vinetele și se lasă să se îngroașe. Gustați pentru condimentare, adăugând orice sare suplimentară, sos de soia, sos de chili sau zahăr, după dorință.
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele întregi de busuioc.