Coacerea vinetelor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 268 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, ouă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 49%. Rețete similare sunt Vinete Coace, Vinete Marinara Coace, și Vinete-Cheddar Coace.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați ouăle și pesmetul în 2 boluri separate. Înmuiați feliile de vinete în ouă, apoi în pesmet pentru a acoperi. Prăjiți feliile de vinete acoperite în tigaie până se rumenesc. Se condimentează cu sare și se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Vinete
Ouă
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
4
În vasul de copt pregătit, stratificați vinetele, ceapa, roșiile, parmezanul și brânza feta. Sus cu benzi de Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Feta
Vinete
Muenster
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și cu bule.