Vinete Coace
Coacerea vinetelor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 268 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, ouă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 49%. Rețete similare sunt Vinete Coace, Vinete Marinara Coace, și Vinete-Cheddar Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați ouăle și pesmetul în 2 boluri separate. Înmuiați feliile de vinete în ouă, apoi în pesmet pentru a acoperi. Prăjiți feliile de vinete acoperite în tigaie până se rumenesc. Se condimentează cu sare și se scurge pe prosoape de hârtie.
În vasul de copt pregătit, stratificați vinetele, ceapa, roșiile, parmezanul și brânza feta. Sus cu benzi de Muenster.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și cu bule.