Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan)

Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan). O porție conține 547 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de chili, ceapă, turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cardamomul, puteți urma acest fel principal cu Cardamom Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru, Goan Vindaloo de porc picant cu caju, și vindaloo cu ciuperci , cum se face vindaloo cu ciuperci goan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista