Vigor sau chicharrel cu yucca (Yucca și coji de porc)
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Vigor 8N sau Chicharrel 8n con Yucca (coji de Yuccan și porc) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 409 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de frunze de banană, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Chifle de Yucca (Pan de Yucca), Burtă de porc fiartă cu cinci condimente chinezești cu rădăcină de Lotus și Yucca aburită, și Cartofi Prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mare, aruncați varză, roșii, ceapă și oțet. Condimentează după gust cu sare, adăugând mai mult oțet după gust. Dați la frigider până când este nevoie.
Dacă folosiți yucca proaspătă, cu un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați ambele capete ale yucca.
Tăiați-l transversal în cilindri lungi de 4 inci. Cu un cuțit ascuțit, marcați fiecare piesă vertical de-a lungul pielii sale. Introduceți cu grijă vârful cuțitului în incizie, mișcându-l înainte și înapoi pentru a îndepărta pielea. Dacă pielea de yucca este subțire, puteți încerca să o curățați cu un cojitor de legume.
Așezați yucca într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece.
Adăugați 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se înmoaie furculița, 15 până la 45 de minute (timpul de gătit va depinde dacă se folosește yucca proaspătă sau congelată).
Scurgeți yucca și tăiați bucățile pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați banda lemnoasă din centru. Reveniți la oală și acoperiți pentru a vă încălzi.
Aranjați 1 frunză de banană (opțional) pe 4 până la 6 farfurii de aperitiv. Distribuiți yucca uniform între farfurii și acoperiți cu slaw și chicharrones.