Vichyssoise cu smantana si arpagic
Rețeta Vichyssoise cu Smântână și Arpagic se poate face în aproximativ 24 de minute . Această garnitură are 299 de calorii , 13 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,88 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, arpagic, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , care este solid. Cartofi zdrobiți cu smântână și arpagic , Coji de cartofi cu smântână și arpagic și Piureul de cartofi cu smântână și arpagic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți 3 minute, până când se înmoaie.
Adăugați cimbru și maghiran și gătiți 1 minut, până când sunt parfumate.
Adăugați cartofii și bulionul, creșteți focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți parțial și fierbeți 5 minute.
Folosind un blender de imersie, se face piure până la omogenizare (sau se face piure într-un blender și se pune amestecul înapoi în oală).
Se ia de pe foc si se amesteca cu smantana. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper negru. Puneti supa in boluri si acoperiti cu arpagic.