Vermicelli de scoici cu spanac
Scallop Vermicelli cu spanac este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, boia de ardei, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vermicelli De Spanac, Creveți de usturoi cu spanac și Vermicelli, și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Între timp, presărați 1/4 linguriță sare, boia, piper și usturoi pudră uniform peste scoici.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 12 scoici în tigaie; gătiți 4 până la 5 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Îndepărtați scoicile; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați cu untul și scoicile rămase.
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se ia de pe foc; adăugați paste, spanac, coajă de lămâie, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare. Aruncă ușor. Împărțiți uniform între 4 farfurii de servire. Se acoperă cu scoici; se servește imediat cu pene de lămâie.