Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană

Reteta fiert Collard verde, verde muștar, și roșu Chard elvețian ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 174 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bietă elvețiană, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană, Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) , și Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) .
Instrucțiuni
Într-o oală mare încălziți uleiul și slănina la foc mare până când slănina se rumeneste bine. Se amestecă usturoiul și se gătește 45 de secunde. Deglazați cu bulion de pui și oțet.
Adăugați zahăr și verdeață și acoperiți parțial. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Collard Greens. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Dr. Hermann Dr. H. Riesling]()
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.