Verdeturi cu sos de ierburi

Verdeturi cu sos de ierburi
Verdețurile cu sos de ierburi durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 103 calorii, 1 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, tarhon sau ulei de măsline și salată verde ruptă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu un scor de lingură de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: amestecuri de verdeață cu sos proaspăt de căpșuni și ierburi, verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu sos de muștar și ierburi și omletă de verdeață și ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați primele opt ingrediente; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
2
Puneți verdeața într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece1/2 Cană Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
3
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista