Verdeață ofilită de toamnă cu vinetă de muștar cu miere

Verdeață ofilită de toamnă cu vinetă de muștar cu miere
Verdele ofilit de toamnă cu vinaigretă cu muștar de miere este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere asiatice, spanac proaspăt, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de muștar ofilit cu sos de afine, Verdeață De Toamnă Cu Vinetă De Cidru, și Salată de creveți la grătar și verdeață de muștar Mizuna ofilită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Curățați dovleceii: mai întâi tăiați în două secțiuni transversale, răzuiți semințele și așezați dovleceii, cu fața plată în jos, pe o tăietură. Lucrați în jurul dovlecelului cu un cuțit ascuțit sau un cojitor, asigurându-vă că îndepărtați stratul de carne de culoare mai deschisă de sub piele, precum și de piele. Tăiați în cuburi de 1/2 inch pentru a face aproximativ 1 cană (rezervați resturile pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
PeelerPeeler
CuțitCuțit
3
Aranjați dovleceii tăiați cubulețe și perele pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute; se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Faceți o fantă încrucișată pe capătul rotunjit al fiecărui castan cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 15 minute sau până când secțiunile tăiate de pe fundul nucilor încep să se onduleze. Curățați castanele imediat ce sunt suficient de reci pentru a le manipula, deoarece se vor curăța cel mai ușor când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se taie în sferturi și se lasă deoparte.
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc.F. Înfășurați șalotele în hârtie pergament și apoi în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți până se înmoaie și ușor caramelizat, aproximativ 1 oră. Odată ce șalotele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se toacă grosier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a face vinaigreta: într-o tigaie mare de saut, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie. Odată ce grăsimea s-a răcit ușor, strecurați printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare care are un gura de scurgere. într-un blender sau robot de bucătărie, combinați muștarul, mierea, oțetul, cimbru și piper și amestecați timp de 30 de secunde. Adăugați încet grăsimea de slănină caldă strecurată și uleiul prin capacul blenderului sau tubul de alimentare al unui robot de bucătărie, amestecând până se combină bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
10
Se toarnă vinaigreta într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
11
Adăugați dovleceii și perele, castanele, șalotele, slănina, komatsuna, tatsoi și verdeața de muștar în vasul de amestecare și aruncați cu vinaigreta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
VinetăVinetă
CastaneCastane
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Suc De FructeSuc De Fructe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
12
Serviți imediat.
13
Retipărit cu permisiunea Summerland: rețete pentru sărbătorirea cu ospitalitatea sudică de Anne Stiles Quatrano. 2013 Anne Quatrano; fotografii 2013 Brian Woodcock. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista