Verdeață chinezească prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia

Verdele chinezesc prăjit cu ghimbir, stridii și sos de soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sare și piper, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Verdeață chinezească prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia, Verdeață prăjită în sos de stridii, și Verdeață chinezească în stil Restaurant cu sos de stridii.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice tulpină exterioară pătată de pe verdeață.
Puneți spanacul într-o parte, astfel încât să îl puteți adăuga în wok sau tigaie în ultimul moment, deoarece se gătește foarte repede. Pregătiți restul de verdeață chineză; în mod normal, am tăiat broccoli chinezesc în fâșii și bok choy în sferturi. Scufundați verdeața în apă clocotită timp de aproximativ 1 1/2 minute până când este fragedă și scurgeți-o bine.
Puneți uleiul și ghimbirul într-un wok foarte mare, fierbinte sau altă tigaie potrivită și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scallions și restul ingredientelor în afară de condimente. Se amestecă, apoi se adaugă spanacul și se aruncă astfel încât totul să fie acoperit cu sos. Legumele vor sfârâi și se vor prăji. Sosul de stridii și soia se va reduce, doar acoperind verdele. În acest moment sezon la gust. Se amestecă încă un minut și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.