Verdele cald cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 140 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, bucăți de mușcătură radicchio, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață picantă cu pansament Balsamic cald, Verdeață cu vinaigretă balsamică, și Salată Caldă De Verdeață De Toamnă Cu Vinetă De Prune.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele vinaigrette până se omogenizează bine. Face 1 cană de vinaigretă; folosiți 1/3 cană pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Zahăr Roșu Grosier
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1/3 cană de vinaigretă balsamică până la fierbere la foc mediu. Gatiti ciupercile in vinaigrette 3 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ingredientele rămase pentru salată. Aruncați 1 până la 2 minute sau până când verdele începe să se ofilească.