Verdeață caldă cu vinetă balsamică

Verdeață caldă cu vinetă balsamică
Verdele cald cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 140 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, bucăți de mușcătură radicchio, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață picantă cu pansament Balsamic cald, Verdeață cu vinaigretă balsamică, și Salată Caldă De Verdeață De Toamnă Cu Vinetă De Prune.

Instrucțiuni

1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele vinaigrette până se omogenizează bine. Face 1 cană de vinaigretă; folosiți 1/3 cană pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1/3 cană de vinaigretă balsamică până la fierbere la foc mediu. Gatiti ciupercile in vinaigrette 3 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ingredientele rămase pentru salată. Aruncați 1 până la 2 minute sau până când verdele începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Serviți imediat.
5
Presărați piper proaspăt măcinat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista