Ventilatoare De Mocha Glazurate Cu Ciocolată

Ventilatoare De Mocha Glazurate Cu Ciocolată
Fanii Mocha glazurați cu ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 480 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $10.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de aur comestibile pătrate, ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Mocha Glazurate Cu Ciocolată, Mocha-Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac Glazurat, și Shortbread Mocha glazurat cu ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Pulverizați tava de tartă cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil cu spray antiaderent. Cerneti faina, pudra de cacao neindulcita, pudra de espresso si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul brun într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ingrediente uscate și bateți doar până când aluatul se aglomerează. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii de tartă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Coaceți pâinea scurtă până când este fermă în jurul marginilor și coapte, dar ușor moale în centru, aproximativ 35 de minute. Se răcește 10 minute. Îndepărtați ușor părțile laterale ale tigaiei. Folosind un cuțit ascuțit mare, tăiați pâinea caldă în 16 pene. Se răcește complet pe fundul tăvii de pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Lăsați să stea până când glazura începe să se îngroașe, dar este încă turnabilă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Așezați pene de pâine scurtă pe setul de rafturi peste foaia mare de copt. Lingura glazura peste shortbread, permițând o parte din glazura pentru a rula în jos părți și răspândirea peste părți cu spatula mici. Se răcește doar până când ciocolata este fermă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Dacă doriți, apăsați vârful cuțitului mic ascuțit în frunze de aur; îndepărtați ușor bucățile de formă liberă de 1/2 inch. Folosind cuțitul ca ajutor, apăsați cu atenție bucățile de frunze de aur pe fursecuri. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista