Venison Scaloppini

Venison Scaloppini
Venison Scaloppini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 470 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulion de vânat, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui Scaloppini, Scoică Scaloppini, și Southwestern Chicken Scaloppini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă împreună ouăle și smântâna și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați firimiturile de pâine, parmezanul și pătrunjelul tocat într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Feliați friptura de vânat în porții de dimensiuni de servire, grosime de 3/8 inch. Pound cu un ciocan de carne la aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi dragează în făină, scuturând excesul. Scufundați vânatul în ou, apoi apăsați în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
VânatVânat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Topiți untul într-o tigaie sigură pentru cuptor cu capac. Gatiti usturoiul pana cand este parfumat, apoi adaugati carnea de vanat si gatiti pe ambele parti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se toarnă bulion de sherry și vânat. Aduceți la foc mic, acoperiți, apoi transferați la cuptor și coaceți până când vânatul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista