Venison cu gutui

Venison cu gutui
Vânatul cu gutui necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 2 și costă $ 8.46 pe portie. O porție conține 762 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, unt, stoc de vânat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Gem De Gutui.

Instrucțiuni

1
Marinați vânatul cu rozmarin, ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță de piper negru timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Gât De PuiGât De Pui
VânatVânat
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți bucățile de gutui și rozmarinul în mijlocul unei foi de folie, presărați cu zahăr, punctați cu unt, apoi strângeți folia pentru a sigila într-un colet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți timp de 1-1 ore până se înmoaie. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru sos, gătiți garniturile și sâmburile de gutui rezervate în 25g unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se adaugă vinul roșu și se fierbe până se reduce la jumătate, apoi se toarnă bulionul și se fierbe timp de 10 minute. Se strecoară, se întoarce în tigaie cu pasta de gutui până se topește, apoi se ține la cald până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Chiar înainte de servire, întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Încălziți o tigaie cu un strop de ulei de măsline și 2 lingurițe de unt. Condimentați fripturile cu sare, apoi rumeniți pe ambele părți timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați pe o foaie de copt și terminați la cuptor timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți și odihniți timp de 10 minute. Între timp, reîncălziți sosul și piureul de rozmarin și terminați cavolo nero cu unt (rețetele de mai jos). Feliați fripturile și serviți totul cu gutui prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
Gât De PuiGât De Pui
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista