Venison cu gutui
Vânatul cu gutui necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 2 și costă $ 8.46 pe portie. O porție conține 762 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, unt, stoc de vânat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Gem De Gutui.
Instrucțiuni
Marinați vânatul cu rozmarin, ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță de piper negru timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți bucățile de gutui și rozmarinul în mijlocul unei foi de folie, presărați cu zahăr, punctați cu unt, apoi strângeți folia pentru a sigila într-un colet.
Coaceți timp de 1-1 ore până se înmoaie. Păstrați cald.
Pentru sos, gătiți garniturile și sâmburile de gutui rezervate în 25g unt timp de 5 minute.
Se adaugă vinul roșu și se fierbe până se reduce la jumătate, apoi se toarnă bulionul și se fierbe timp de 10 minute. Se strecoară, se întoarce în tigaie cu pasta de gutui până se topește, apoi se ține la cald până este gata de servit.
Chiar înainte de servire, întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți o tigaie cu un strop de ulei de măsline și 2 lingurițe de unt. Condimentați fripturile cu sare, apoi rumeniți pe ambele părți timp de 1-2 minute.
Transferați pe o foaie de copt și terminați la cuptor timp de 4 minute.
Scoateți și odihniți timp de 10 minute. Între timp, reîncălziți sosul și piureul de rozmarin și terminați cavolo nero cu unt (rețetele de mai jos). Feliați fripturile și serviți totul cu gutui prăjit.