Vechea Țară Springerle
Old Country Springerle necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, semințe de anason, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Primăvară, Cookie-Uri Springerle Parfumate Cu Lichior De Ouă, și Pui De Țară.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și ouăle cofetarilor împreună într-un castron mare până se îngroașă.
Puneți semințele de anason într-un castron.
Se toarnă apă peste semințele de anason în castron și se lasă amestecul să se absoarbă, 2 până la 3 minute. Bateți amestecul de anason și coaja de lămâie în amestecul de ouă.
Cerneti faina si masurati din nou. Cerneti faina inca o data impreuna cu praful de copt.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă și bateți până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în rondele plate, înfășurați fiecare în hârtie cerată și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Rulați aluatul pe o suprafață plană ușor prăfuită cu zahăr de cofetari la o grosime de 1/4 inch.
Rulați aluatul cu o rolă springerle pentru a modela fursecurile. Repetați cu rundele de aluat rămase. Acoperiți fursecurile tăiate cu un prosop și lăsați să se usuce cel puțin 6 ore sau până peste noapte.
Transferați pe foi de copt.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în loturi în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt ușor aurii, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage ros sticla de bumbac Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.