Varză roșie daneză
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la colecția dvs., Varza roșie daneză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 117 calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Dacă aveți sare, suc de afine, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Traditional Danish Kringle - From Denmark , Guf" Danish Ice Cream Topping și Aebleskiver Danish Clatite .
Instrucțiuni
Scoateți setul exterior de frunze de varză și aruncați-l.
Taiati varza in sferturi; îndepărtați și aruncați tulpina albă. Tocați mărunt varza rămasă.
Topiți untul într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati varza in unt topit pana se inmoaie usor, 2-3 minute.
Se toarnă oțet peste varză și se amestecă pentru a se acoperi.
Adăugați suc de afine și zahăr în oală. Asezonați amestecul de varză cu sare.
Reduceți focul la mic, puneți un capac pe oală și gătiți, amestecând din când în când, până când varza este complet fragedă, 60 până la 75 de minute.
Mai adauga zahar spre final daca este tarta.