Varză Roșie Daneză
Varza roșie Daneză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 117 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet distilat, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, Varză Roșie Daneză, și Varză Daneză Rumenită Cu Chimen.
Instrucțiuni
Scoateți setul exterior de frunze de varză și aruncați.
Tăiați sferturile de varză; îndepărtați și aruncați tulpina albă. Se toacă mărunt varza rămasă.
Topiți untul într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati varza in unt topit pana se inmoaie usor, 2-3 minute.
Se toarnă oțet peste varză și se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați suc de afine și zahăr în oală. Condimentează amestecul de varză cu sare.
Reduceți căldura la minim, așezați un capac pe oală și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este complet fragedă, 60 până la 75 de minute.
Adăugați mai mult zahăr spre sfârșit dacă este tartă.