Varză Fiartă

Varză Fiartă
Varza înăbușită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 116 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, arpagic, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 22 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tacos cu coaste scurte Guinness cu varză fiartă Guinness, Varză Roșie Fiartă, și Varză Roșie Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere la foc mare adăugând 2 până la 4 linguri de sare pentru a face apa să aibă gust de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați oțetul, apoi varza și fierbeți la foc mare până când varza este ofilită (nu o gătiți prea mult - ar trebui să aibă încă dinte), 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
3
Scurgeți, apoi aruncați într-un castron cu untul, uleiul, pătrunjelul, arpagicul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista