Varză de Bruxelles și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles și ciupercile. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 77 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, usturoi, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu ciuperci, Varză de Bruxelles cu ciuperci și ghimbir, și Varză de Bruxelles marinată și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa în tigaia fierbinte și dați-le un strop de sare (opțional, dar accelerează rumenirea). Amestecând continuu, adăugând o linguriță sau două de bulion în tigaie dacă ceapa se lipește, gătiți până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați usturoiul și mai mult bulion dacă este necesar și gătiți încă un minut.
Scoateți ceapa și usturoiul pe o farfurie și readuceți tigaia la foc.
Puneți mugurii în tigaie, tăiați cu fața în jos. Gatiti pana incep sa se rumeneasca si apoi adaugati ciupercile si amestecati. Gatiti inca un minut sau doua, amestecand frecvent.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion de legume și ceapa rezervată, amestecați, reduceți focul și acoperiți bine. Gatiti pana cand mugurii sunt fragede si usor perforati cu o furculita, 3-5 minute, adaugand mai mult bulion daca este necesar. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește imediat, garnisit cu coajă de portocală rasă, dacă se dorește.