Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Cremă
Varza de Bruxelles înăbușită cu cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare de mare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Varză de Bruxelles înăbușită în smântână, Varză de Bruxelles înăbușită cu cremă, și The Crisper Whisperer: Varză De Bruxelles Înăbușită Cu Cremă De Două Mollys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles și sarea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand mugurii se rumenesc in pete, aproximativ 5 minute.
Se toarnă smântâna și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când mugurii sunt fragede și ușor străpunși cu o furculiță, 30 până la 35 de minute. Crema va fi redusă în volum și va avea o culoare Bej cremoasă.
Scoateți capacul și amestecați sucul de lămâie. Lăsați mugurii să mai fiarbă câteva minute până când crema se îngroașă și acoperă mugurii. Condimentați după gust cu sare suplimentară și suc de lămâie înainte de servire.