Varză De Bruxelles-Salată De Frunze

Varză De Bruxelles-Salată De Frunze
Salata de frunze de varză de Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $ 2.03 pe portie. O porție conține 301 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de migdale, rucola pentru bebeluși, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano, și Salată De Varză De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dressing: într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Salată: folosind un cuțit mic, îndepărtați frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Rezervați miezurile pentru o altă utilizare. Aduceți o cratiță mare de apă la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și gătiți timp de 1 minut.
5
Se scurge și se pune într-un bol cu apă cu gheață, apoi se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți frunzele de varză de Bruxelles, rucola, endive și migdale într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați pansamentul și aruncați împreună.
8
Se presară cu brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista