Varză de Bruxelles prăjită și conopidă cu sos de slănină
Varza de Bruxelles prăjită și conopida cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. Un amestec de zahăr, frunze de cimbru, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu slănină, Conopidă prăjită și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.în tigaie mare, aruncați varza de Bruxelles, conopida, 1/4 cană de ulei și zahărul.
Întindeți legumele într-un singur strat.
Prăjiți descoperit 45 până la 48 de minute, amestecând după 30 de minute, până când legumele sunt fragede și rumenite.
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 15 minute sau până când sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Transferați 2 linguri de slănină în castron mic; se amestecă oțetul, 1 lingură de ulei, usturoiul, sarea și piperul.
Stropiți vinaigreta peste legume prăjite.
Adăugați slănină, măsline, pătrunjel și cimbru; aruncați pentru a acoperi.