Varză De Bruxelles Gratinată
Varza de Bruxelles Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 299 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de slănină, parmezan, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Gratinată, Au Gratinat Varza De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți neacoperită până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până la rece pentru a opri procesul de gătit. Odată ce varza de Bruxelles este rece, se scurge bine și se taie în jumătăți sau sferturi, în funcție de dimensiune. Pune deoparte.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până când șchiopătează și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și amestecați varza de Bruxelles. Se condimentează cu sare și piper, apoi se aruncă aproximativ 1 minute pentru a distribui uniform condimentele. Aranjați slănina și varza de Bruxelles pe vasul de copt pregătit.
Se toarnă smântână uniform peste varza de Bruxelles, apoi se presară pesmet și parmezan deasupra. Distribuiți bucăți de unt peste firimiturile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se încălzește, 20 până la 25 de minute.