Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles dulce și acră. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Dulce Acră, Varză De Bruxelles Dulce Și Acră, și Varză de Bruxelles dulce și acră.
Instrucțiuni
1
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 7 până la 10 minute, sau până când sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-o cratiță separată suficient de mare pentru a ține varza de Bruxelles, topiți untul și gătiți ceapa până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc și amestecați făina până se omogenizează. Întoarceți cratița la foc mic și continuați să amestecați până când făina se rumeneste ușor. Amestecați treptat în bulionul de vită. Condimentează cu sare, piper și cuișoare. Se amestecă zahărul brun și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Bulion De Vită
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Așezați varza de Bruxelles gătită în amestec și lăsați să fiarbă cu 5 minute înainte de servire.