Varză de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin
Varza de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați usturoiul și varza de Bruxelles și gătiți până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulion și gătiți până când mugurii sunt fragezi, dar nu înmuiați, 3 până la 4 minute.
Adăugați nuci de pin și condimentați după gust cu sare și piper.
Transferați într-un vas mic și presărați parmezan.