Varză De Bruxelles Cu Ceapă Glazurată Cu Oțet

Varză De Bruxelles Cu Ceapă Glazurată Cu Oțet
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Varza de Bruxelles cu ceapă glazurată cu oțet ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din bucătăria Foodies are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu ceapă roșie glazurată cu oțet, Varză de Bruxelles prăjită cu Pancettan și oțet Balsamic, și Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Afine.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista