Varza de Bruxelles caramelizată cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pancetta groasă, sare kosher, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles, Pancettan și ceapă roșie caramelizată Crostini.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți varza de Bruxelles până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se usucă.
3
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, 10 minute; răzuiește într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați varza de Bruxelles, tăiată cu fața în jos și pancetta. Se condimentează cu sare și se gătește la foc mare, amestecând ocazional, până când mugurii se rumenesc și se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Varză
(fie Fie Obișnuit)
8
Adăugați roșiile uscate la soare și șalotele și gătiți, amestecând, până la cald, 5 minute. Se condimentează cu sare, se transferă într-un castron și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.