Vacanță Fasole Verde Coace

Vacanță Fasole Verde Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți fasole verde de vacanță. Această rețetă servește 10 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați brânză de proces, sare, pimientos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Fasole Verde De Vacanță, Coaceți Cartofi Cu Fasole Verde, și Saucy Fasole Verde Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea și șunca; pus deoparte. Într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați supa, brânza, pimientos, sosul Worcestershire, sare și piper. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste amestecul de fasole; aruncați pentru a acoperi.
3
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se coace, neacoperit la 350 de minute timp de 40 de minute, amestecand de doua ori. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se presară deasupra.
6
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista