Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă
Vaca Frita: carne de vită Crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 240 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Tortilla Burger Loco Vaca, Frita Cubana, și Burgerul Cubanez Frita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați friptura de flanc cu ardeiul gras, ceapa înjumătățită și frunza de dafin.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 20 de minute.
Transferați friptura de flanc pe o suprafață de lucru și lăsați friptura să se răcească. Se strecoară bulionul și se rezervă pentru o altă utilizare. Tăiați carnea și transferați-o într-un castron.
Folosind partea unui cuțit mare, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare. Se amestecă pasta în carne, împreună cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și ceapa feliată.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 1/2 ore.
Încălziți o plită mare și plată până când este foarte fierbinte. Lucrând în loturi, întindeți carnea de vită mărunțită pe grătar într-un strat subțire și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, rotind o data sau de doua ori, pana cand sizzling si crocant in pete, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați într-un platou și serviți.