Ușor După Locul De Muncă De Pui Francaise

Ușor După Locul De Muncă De Pui Francaise
Ușor după locul de muncă de pui Francaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 630 calorii, 28G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Ușor după locul de muncă BBQ pui, Flounder Francaise sau Francaise de pui, și Cifre de afaceri Guava-ușor de impresionat - puțină muncă (Rachael Ray) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează 2 căni de făină cu sare și piper. Înveliți Cotletele de pui în făină condimentată, scuturând excesul, apoi înmuiați în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Puneți puiul până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 7 minute; transferați pe o farfurie. Topiți untul în aceeași tigaie; gătiți și amestecați restul de 2 linguri de făină în unt timp de 5 minute, apoi adăugați bulion de pui și suc de lămâie. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Întoarceți puiul în tigaie. Continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți puiul cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista