Usturoi Butterflied Creveți
Creveții cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 282 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare și piper, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rockefeller De Creveți Cu Unt, Creveți Prăjiți Cu Unt, și Creveți Coapte Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, apoi tăiați fiecare pe spate, de la gât la coadă, aproape până la capăt. Scoateți și aruncați venele. Clătiți creveții și întindeți-vă, tăiați părțile în jos, apăsând ușor pentru a aplatiza. Pentru o manipulare mai ușoară și pentru a ține creveții plat, rulați frigarui subțiri de metal, în perechi paralele, transversal prin crustacee, umplând frigarui.
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mic, amestecați untul și usturoiul ocazional până când untul se topește, aproximativ 4 minute.
Amestecați sau periați creveții cu 2/3 cană din amestecul de unt.
Așezați creveții, răspândiți deschis, pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt opaci, dar inca cu aspect umed In partea cea mai groasa (taiati pentru a testa), 5 pana la 7 minute.
Transferați într-un platou așa cum este gătit.
Se încălzește untul de usturoi rămas și lingura peste creveți.
Se adaugă sare și piper după gust. Strângeți varul pe creveți după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.