Unt De Busuioc De Roșii De Vară Afumate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul de busuioc de roșii de vară afumate. Această rețetă face 8 porții cu 209 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de unt, sare de mare, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spaghettini de roșii și busuioc de vară, și Salată De Roșii-Busuioc De Vară Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic. (Puteți pregăti untul cu 2 până la 3 zile în avans și îl puteți păstra, acoperit, la frigider.) Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Pentru a fuma roșiile, mai întâi tăiați miezurile, astfel încât fumul să poată ajunge în interior, apoi așezați roșiile într-o tigaie de aluminiu de unică folosință care se va potrivi pe grătar.
Stropiți roșiile cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper sau pur și simplu mergeți simplu. Pregătiți un foc indirect în grătar, cu un foc mediu-fierbinte pe o parte și fără foc pe cealaltă. Dacă aveți un grătar cu cărbune, înmuiați 1/2 cană așchii de lemn (mesquite dă cea mai mare aromă de fum) în apă timp de 30 de minute înainte de fumat; dacă aveți un grătar pe gaz, așezați așchii de lemn uscat în cutia de fum din metal a grătarului sau modelați un pachet de folie de aluminiu, închideți așchii uscați și faceți găuri în partea superioară a foliei. Când sunteți gata de grătar, scurgeți, apoi împrăștiați așchii de lemn înmuiați pe focul de cărbune, înlocuiți grătarul și așezați tigaia cu roșii pe partea indirectă (sau fără foc). Pentru un grătar cu gaz, așezați pachetul de așchii de lemn uscat în spatele unui grătar cu gaz la foc direct; așezați roșiile pe partea indirectă (sau fără foc). Când vedeți primul fir de fum, închideți capacul grătarului și fumați roșiile până când au un aspect lustruit și o aromă fumurie, 15 până la 20 de minute.
Scoateți roșiile de pe grătar și lăsați să se răcească. Odată ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, alunecați pielea de roșii, îndepărtați majoritatea semințelor și tocați roșiile.
Retipărit cu permisiunea grădinarului și a grătarului de Karen Adler și Judith Fertig, Circulator2012 Running Press