Unt de arahide oală de Cr Ampermalme cu vin roșu sinucidere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați o oală de unt de arahide de Cr Pcormme cu sinucidere cu vin roșu. Această rețetă face 6 porții cu 623 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată, și Unt de arahide Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți baia de apă: Preîncălziți cuptorul la 300 km F și luați o secundă pentru a pregăti baia de apă: puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe. Când vine vorba de fierbere, opriți focul și lăsați-l să stea până când este nevoie. Aranjați 6 ramekine mari (dimensiunea de 6 uncii) într-un vas de copt cu laturile înalte. Folosesc o tigaie brownie de 9x13". Pune deoparte. De asemenea, aveți o bucată mare de folie în picioare.
Faceți crema de unt de arahide: într-o oală medie, combinați laptele, smântâna, untul de arahide și ciocolata. Întoarceți focul la mediu și bateți periodic până când este fierbinte și atât untul de arahide, cât și ciocolata s-au topit complet în lactate. Între timp, combinați gălbenușurile de ou, zahărul, mierea și sarea într-un castron mare, amestecând pentru a combina. Când amestecul de unt de arahide începe să se aburească și poate să baloneze, bateți o lingură în ouă. Temperați în alte două oale de lapte fierbinte, amestecând tot timpul.
Bateți amestecul de ou cald în oala cu lapte/smântână. Întoarceți căldura la mediu scăzut și gătiți, folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură pentru a amesteca constant, până când amestecul înregistrează 140 de centimetri pe un termometru pentru bomboane. (Sau, până când este fierbinte la atingere, dacă îți lipsește un termometru.) Se strecoară printr-o sită suspendată peste un bol mediu. Porționați amestecul uniform între ramekins (aproximativ 5 uncii fiecare), apoi puneți-le în tigaie. Umpleți tigaia aproximativ 3/4 cu apa fierbinte pregătită. Acoperiți totul cu folie și transferați foarte atent în cuptorul preîncălzit.
Coaceți între 30 și 45 de minute sau până când cremele au un set blând. Dacă par lichide atunci când chicotesc, continuați să coaceți. Cremele vor avea o ușoară mișcare asemănătoare jeleului atunci când au gătit suficient și o piele care nu se va lipi de deget atunci când este ușor atinsă.Uneori, pe baza punctelor fierbinți din cuptor, cremele trebuie salvate de la caz la caz; nu ezitați să le eliminați pe cele care par făcute, lăsând în același timp pe alții să continue să se coacă.Odată coapte, lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider cu aproximativ patru ore înainte de a consuma. Cremele au o durată de valabilitate grozavă și se vor păstra, acoperite și refrigerate, timp de aproximativ o săptămână.
Faceți sinuciderea vinului roșu: într-o oală mică de sos, aduceți vinul roșu la foc mic la foc mediu. Întoarceți focul la mediu scăzut și continuați să fierbeți ușor până când vinul roșu s-a redus la jumătate, aproximativ zece minute. Apoi adăugați zahărul și sarea și mai fierbeți încă 5 minute, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc, până când zahărul s-a dizolvat complet.Se răcește siropul la temperatura camerei și se păstrează, la frigider.
Se serveste cu unt de arahide oală de CR CR și cookie-uri shortbread, dacă doriți.