Această rețetă face 64 de porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de prăjit, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Unt De Arahide Fudge, și Unt De Arahide Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o bucată de hârtie pergament lungă de 22 inci și pliați peste margini, astfel încât să măsoare 8 inci lățime; pune-l deoparte. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt și tapetați-l cu cusătura în jos cu pergamentul (cele 2 capete lungi vor atârna peste margini). Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai lin posibil în vas, încrețindu-l perfect în colțuri; puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Încălziți untul măsurat și vanilia într-o cratiță medie la foc mediu până când untul s-a topit. Se amestecă zahărul brun și smântâna și se fierbe complet. Continuați să fierbeți, amestecând constant, încă 2 minute. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească exact 5 minute (se va forma o piele).Transferați imediat amestecul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Rotiți mixerul la viteză medie-mică și adăugați treptat zahărul pudră până când totul este încorporat (amestecul va arăta ușor coagulat și nisipos).Răsturnați rapid amestecul în vasul de copt pregătit și puneți-l într-un strat uniform. Folosiți un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați alunele uniform deasupra.Îndoiți excesul de hârtie pergament peste fudge. Folosind o ceașcă de măsurare, apăsați pe pergament pentru a apăsa alunele în fudge și aplatizați uniform suprafața. Descoperiți fudge-ul și lăsați-l să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 hours.To scoateți fudge-ul din tigaie, prindeți pergamentul atârnat peste margini și trageți-l din vas (dacă fudge-ul se fisurează, apăsați-l înapoi împreună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați-l pe o tăietură și, folosind un cuțit lung, tăiați-l în bucăți de 64 (1 inch), ștergând cuțitul curat între felii. Deși este cel mai bine consumat imediat, fudge-ul poate fi păstrat la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări