Un fel de mâncare de vară sănătos, fără gluten: Quinoa de cireșe și creveți
Un fel de mâncare de vară sănătos, fără gluten: Cherry Quinoa & Shrimp este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, quinoa, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Biscuiți Sănătoși De Quinoa Cu Ciocolată Fără Gluten, Granola de Quinoa sănătoasă cu nuci și semințe asortate fără Gluten, și Brioșe cu banane de cireșe cu chipsuri de ciocolată neagră {sănătoase și fără Gluten}.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.