Un Castron Tort De Ciocolata I
Un castron tort de ciocolata s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 233 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu un castron și încercările mele de decorare a tortului, Un castron de ceai negru tort de ciocolata cu glazura de ciocolata calda, și Tort De Ciocolată Cu Un Bol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 9 inch.
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie. Bateți timp de 2 minute la viteză medie. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă în două tigăi de 9 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se continuă răcirea.