Un Castron De Cacao Negrese
Reteta un castron negrese de cacao ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră și 35 de minute. Pentru 41 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 345 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele Mai Bune Brownies De Cacao Cu Un Castron, Un Castron De Cacao Negrese, și Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de cremă de cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Amestecați împreună zahărul, untul, vanilia și ouăle într-un bol mediu.
Adăugați făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt dintr-o dată și amestecați până se combină. Se amestecă jumătate din chipsurile de ciocolată semidulce și se întinde amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți până când brânzeturile încep să se îndepărteze de marginea tigaiei și se fixează în centru, 30 până la 35 de minute. Presărați imediat cu chipsurile de ciocolată semidulce rămase și lăsați să stea până când chipsurile se topesc, aproximativ 5 minute.
Întindeți chipsurile topite uniform peste partea superioară a brânzeturilor cu o spatulă.
Lăsați ciocolata să se răcească aproximativ 10 minute și apoi presărați cu orice combinație de toppinguri alegeți, apăsând ușor toppingurile în ciocolată pentru a adera. Ridicați brownies din tigaie cu folia și răciți complet pe un suport.
Tăiați în 16 pătrate și serviți.