Umăr de porc cu Salsa Verde
Rețeta Umăr de porc cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Acest fel principal are 558 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, salvie, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Umăr De Porc Frecat Cu Fenicul Cu Salsa Verde, Carne de porc în Salsa Verde, și Salsa Verde Carne De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu procesor de funcționare, picătură hamsii și usturoi prin tubul de alimentare și fin cotlet. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați pătrunjel, frunze de țelină, suc de lămâie, coajă de lămâie, oțet de vin roșu, rozmarin tocat și salvie tocată. Folosind porniri / opriri, procesați până aproape neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline.
Transferați salsa verde în castron. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 232°.
Se amestecă usturoiul, Salvia, rozmarinul, sarea kosher grosieră și piperul negru proaspăt măcinat într-un castron mic.
Ungeți uleiul peste tot carnea de porc, apoi frecați amestecul de condimente peste tot.
Așezați carnea de porc pe setul de rafturi în tigaie. Prăjiți 20 de minute. Reduceți căldura la 149° și continuați să prăjiți până când termometrul de citire instant introdus în registrele centrale185, aproximativ 6 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din cuptor; cort cu folie pentru a se încălzi.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Tăiați în bucăți groase de 1/2 inch și serviți cu salsa verde alături.