Umplutură de mușchi de vită umplută

Umplutură de mușchi de vită umplută
Umplutura de mușchi de vită umplută este o garnitură care servește 12. Pentru 4,07 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 526 de calorii, 27 g de proteine și 38 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și luați ardei, semințe de fenicul, friptură de mușchi de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Muschiuț de vită învețit în slănină cu umplutură de ierburi, Muschiu de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de porto și Mușchiu de vită umplut.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare resigibilă, combinați uleiul, sosul Worcestershire și condimentele. Faceți o fante longitudinală la aproximativ trei sferturi din firul mușchiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Până La 1/2 Linguriță De Sos Iute, Cum Ar Fi Tabasco1/4 Până La 1/2 Linguriță De Sos Iute, Cum Ar Fi Tabasco
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
2
Așezați în pungă; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
3
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile, ceapa și castanele de apă în unt până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
Putina Lingura De SarePutina Lingura De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
4
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele de umplutură rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
5
Scurgeți și aruncați marinata. muschi deschis; umplutura cu lingura pe o parte. Închideți și legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Puneți într-o tavă puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
7
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de aproximativ 1-1/2 oră sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
8
Lăsați să stea timp de 10-15 minute înainte de a îndepărta sfoara și de a feli.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista