Umplutură de mere, salvie și castane

Umplutură de mere, salvie și castane
Nevoie de o garnitură vegetariană? Umplutura de mere, salvie și castane ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 15. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rozmarin, castane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prăjiți bibilici cu umplutură de castane, salvie și lămâie, Umplutură de castane și mere, și Umplutură de castane, praz și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți un vas de copt de 9 x 13 inci cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adauga telina si ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Adăugați măr, pătrunjel, salvie, cimbru și rozmarin; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Combinați amestecul de mere, pâinea și următoarele 5 ingrediente (prin ou) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați bulion fierbinte; se amestecă bine. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Amestecul trebuie să fie umed, dar nu înmuiat.) Lingură în vasul de copt pregătit. Punct cu unt. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți 25 de minute sau până când partea de sus este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 1520 de minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Revista