Umplutura specială de curcan a lui Sonya

Umplutura specială de curcan a lui Sonya
Umplutura specială de curcan Sonya este o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, amestec de ierburi și condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Curcan Special Prăjit, și Sandvișuri Speciale De Curcan.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați granulele aromate cu unt fără grăsimi și 1 cană bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește până la fierbere.
3
Se amestecă țelina, ceapa și ciupercile. Gatiti incet si amestecati 5 minute, sau pana cand legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Așezați firimiturile de pâine în stil Italian și firimiturile obișnuite într-un castron mare. Se amestecă amestecul de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă bulionul de pui rămas și amestecul de ierburi și condimente fără sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă bine.
7
Umpleți pasărea de Ziua Recunoștinței sau coaceți într-o tigaie la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista