Umplere Fudge
Dacă 45 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., umplerea Fudge ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, bucăți de ciocolată semidulce, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fierbinte Fudge Plăcintă De Umplere, Fursecuri duble Cruncher cu umplutură de Fudge, și Tort Fudge fără Gluten cu umplutură de Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele condensat îndulcit și bucățile de ciocolată într-o cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, 4 până la 6 minute sau până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de mentă. Se răcește umplerea la temperatura camerei (aproximativ 20 de minute).