Ultima Piccata de vițel
Ultimate Veal Piccata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 1196 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Veal Piccata, Veal Piccata și Veal Piccata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați spaghetele și gătiți până al dente.
Scurgeți și puneți deoparte într-un castron mare
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Într-un castron puțin adânc combinați făina și sarea și piperul, după gust. Ungeți ușor cotleturile în făină. Bate ouale intr-un castron cu 1 lingura de apa si asezoneaza cu sare si piper. Scufundați cotletele în spălat de ouă și apoi puneți-le direct în tigaia fierbinte. Gatiti carnea de vitel aproximativ 2 minute pe fiecare parte pana se rumeneste. Puneți cotleturile de vițel deoparte pe o farfurie. Deglazează tigaia cu vin alb și reduce la jumătate.
Adăugați suc de lămâie, capere și jumătate din pătrunjel, apoi adăugați 2 linguri de unt în timp ce amestecați pentru a îngroșa sosul. Gustați și asezonați cu sare și piper, dacă este necesar..
Se amestecă pastele cu untul rămas și se condimentează cu sare și parmezan ras, după gust.
Serviți pastele pe farfurii acoperite cu vițel.
Se stropesc cu sos de capere si se orneaza cu patrunjelul ramas.