Ulei De Plante
Uleiul din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 84 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, porumb de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan de zidărie de 1 litru, așezați toate ierburile, coaja, chile și boabele de piper.
Se toarnă ambele uleiuri într-o cratiță și se încălzește la 200 de grade F.
Se toarnă uleiurile fierbinți în borcan și se acoperă cu un prosop de bucătărie.
Lăsați să stea peste noapte.
Așezați cheesecloth peste partea superioară a borcanului și înlocuiți marginea exterioară a capacului. Invertiți și presați uleiul în recipientul dorit.